Wario xtc-pillen gevonden bij Japanse man

Het zal je vast niet onbekend zijn dat xtc-pillen tegenwoordig in allerlei bekende vormen, kleurtjes en patroontjes voorkomen. Echter, een Japanse man werd recentelijk gevonden met Wario-pillen op zak.

De 27-jarige man werd betrapt met 50 xtc-pillen in de vorm van Wario. Hij werd opgepakt in Tokushima waarna bleek dat hij al eerder de fout in was gegaan met drugs. Waarom de man voor Wario heeft gekozen en of hij ook andere Nintendo karakters ‘een tripje’ heeft gegeven is niet duidelijk. De foto’s van de Wario-pillen zijn te bekijken op een Japanse website. Don’t try this at home, kids.

Een snelle scan door de bekende zoekmachines laat zien dat Nintendo xtc-pillen geen nieuw fenomeen is. Mario’s welbekende hoofd en zelfs Nintendo’s logo worden regelmatig in MDMA- of xtc-vorm verkocht. Alhoewel dit van een afstandje best grappig is, kunnen wij ons voorstellen dat het kindvriendelijke Nintendo hier niet erg blij mee is. Het mag duidelijk zijn dat ook Wario dit in ieder geval afkeurt. En wij natuurlijk ook… 😉

  1.   
    someone else's avatar

    Gaaf

  2.   
    mmx's avatar

    Iedere normale persoon keurt dit af.

  3.   
    Tom Kauwenberg's avatar

    @mmx: Ik dacht dat álle tieners “ja” tegen MDMA zouden zeggen?

  4.   
    Mieke Schoester's avatar

    @Tom Kauwenberg: neeee, alle tieners zeggen ja tegen vitamine A.