Monster Hunter World: Iceborne beta start deze week

In september komt de grote uitbreiding Iceborne uit voor het geweldige Monster Hunter World, maar sommigen kunnen deze week al een voorproefje krijgen van de DLC. Als je een PlayStation 4 in je bezit hebt, dan zit je al gebakken.

Vrijdag 21 juni gaat de beta van Iceborne van start op de PlayStation 4, die tot en met 24 juni exclusief voor PlayStation Plus-leden zijn. Tussen 24 en 28 juni kan iedereen met een PlayStation 4 de testversie van de uitbreiding spelen en je hebt hier geen kopie van Monster Hunter World voor nodig.

De uitbreiding bestaat uit drie missies, die verschillen in moeilijkheidsgraad. Voor de beginners is er een jacht op Great Jagras gepland, een bekende uit de basisgame. De wat meer ervaren jagers gaan het opnemen tegen Banbaro, een gloednieuw vliegend monster. En de echte experts komen een oude bekende tegen van eerdere Monster Hunter-games, de draak Tigrex.

Verder zijn er in de beta van Iceborne nieuwe wapens uit te proberen en de gloednieuwe grapple hook, waarmee je een stuk beweeglijker wordt. Het is niet bekend of er een beta wordt georganiseerd voor de andere platformen, maar de release staat in ieder geval gepland voor 6 september. Dit is dan voor PlayStation 4 en Xbox One. De pc-versie van Monster Hunter World: Iceborne laat op zich wachten tot en met de winter.

  1.   
    Heart1982's avatar

    Die gaan we zeker een keer proberen. Vraag is alleen kun je nieuwe loot (armor) krijgen en die ook behouden?

  2.   
    DonderVuist's avatar

    Zo jammer he dit dat de MHW Pc Gamers weer moeten wachten vindt het een hele vette game maar waarom de PC gamers moeten wachten is mij een raadsel