Nieuwe DLC Overcooked 2 onthuld op E3; per direct beschikbaar

Een aangename verrassing tijdens de Nintendo Treehouse presentaties op de E3. Ghost Town Games kwam vandaag op bezoek om een nieuwe uitbreiding voor Overcooked 2 te tonen. En dat niet alleen, het griezelige Night of the Hangry Horde is per direct te koop op de beschikbare platformen.

Sinds de release van Overcooked 2 in augustus vorig jaar, heeft Ghost Town niet stil gezeten. Verschillende uitbreidingen, zowel betaalde als gratis, zijn al verschenen en met Night of the Hangry Horde wordt een gloednieuwe modus toegevoegd. De Horde-modus luidt de terugkeer in van de Unbread uit de basisgame en ze proberen je keuken af te breken. Je kan ze echter wegjagen door ze specifieke gerechten te geven.

Voor elk gerecht wat je succesvol inlevert krijg je geld en daarmee kan je de beschadigde afzettingen weer verstevigen, zoals we inmiddels wel kennen van bijvoorbeeld de Call of Duty zombiemodus. Naast de toevoeging van Night of the Hangry Horde en vier nieuwe personages, bevat de DLC flink wat ‘normale’ levels en een nieuwe mechanic; de guillotine.

De guillotine vervangt in aardig wat levels de snijplank en hakt ingrediënten automatisch. Je moet echter wel op tijd je eten eronder leggen, want het mes komt om een aantal seconden naar beneden. Nog meer reden om samen te werken en nog meer manieren om je vriendschappen te verpesten.

Night of the Hangry Horde voor Overcooked 2 is vanaf nu beschikbaar voor tien euro. Heb je de season pass dan kan je de uitbreiding gratis binnenhalen op je Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One of pc.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren