Sportieve update voor Red Dead Online – Sport of Kings

Tussen al het E3-geweld door zou je bijna vergeten dat Red Dead Online ook gewoon deze week een update krijgt. In Sport of King dien je te racen met je paard en door verschillende brandende checkpoints te rijden. De modus is met vier tot acht spelers te spelen en de wapens die je tijdens de race kunt oppakken zijn op zijn minst bruut te noemen. Denk vooral aan shotguns en Dynamite Bows, wat de strijd zeker spectaculair moet maken.

Voor mensen die graag goed gekleed de prairie bewandelen zijn weer een aantal nieuwe kledingstukken beschikbaar. De Wheeler, Rawson and Co.-catalogus wordt uitgebreid met zomerse attributen als de Strung Sombrero en de Chuparosa Poncho. Ook is de Gibbston-broek toegevoegd.

Spelers die level 10 of hoger zijn krijgen de komende twee weken gratis spullen om te jagen, zoals verschillend aas en giftige pijlen. Spelers van level 20 en hoger krijgen Provisions en Big Game Meats.

Rank 10 Bonus Care Package

20x Small Game Arrows
20x Fire Arrows
20x Poison Arrows
5x Predator Bait
5x Herbivore Bait

Rank 20 Bonus Care Package

3x Minty Big Game Meat
3x Oregano Big Game Meat
3x Thyme Big Game Meat
10x Baked Beans
10x Corned Beef
10x Canned Salmon
5x Jolly Jack’s
5x Cocaine Gum
5x Moonshine
5x Gin
5x Guarma Rum
5x Fine Brandy

Tot slotte krijg je deze week een 30% XP-boost op alle Activities. Bekijk gerust ook de update van vorige week en lees ook vooral ons oordeel in onze Red Dead Redemption 2-review.

Tot volgende week!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren