Goedemorgen Gamersnet! Marvel’s Avengers en Watch Dogs Legion getoond

Goedemorgen!

Vannacht waren er weer een aantal persconferenties vanaf de E3 en wij zetten de belangrijkste gebeurtenissen voor je op een rijtje.

Marvel’s Avengers getoond

De grootste nieuwe game van Square Enix is ongetwijfeld Marvel’s Avengers. In de eerste trailer werd getoond dat je in de huid gaat kruipen van jouw favoriete helden. Later werd beschreven dat je in de huid kunt kruipen van Iron Man, The Hul, Thor, Captain America en Black Widow.

Bekijk de trailer

Watch Dogs Legion

Ubisoft zijn klapper was zonder twijfel Watch Dogs Legion. De game speelt zich inderdaad af in Londen, in een post-Brexit-tijdperk waar de vrijheden van de bevolking zijn ingeperkt. Jij kruipt in de huid van iemand van Deadsec, maar wie dat is, is helemaal aan jou. De game belooft dat je in de huid kan kruipen van elke inwoner van de stad, met allen een eigen stem, eigen bewegingen en vaardigheden.

Bekijk de gameplay

Outriders aangekondigd

Tijdens de persconferentie van Square Enix is de nieuwe game van People Can Fly Studios aangekondigd. Het is een shooter die je met maximaal drie personen kunt spelen. De trailer toont de planeet Enoch, wat absoluut geen vriendelijke plaats is.

Bekijk de trailer

Planet Zoo

De opvolger van Planet Coaster heeft een releasedatum en nieuwe beelden. Vanaf 5 november kunnen we dierentuinen gaan bouwen en zoals in de trailer te zien is, is stront nog nooit zo realistisch in beeld gebracht.

Bekijk de beelden

Uplay Plus

Het lijkt wel of elk bedrijf een eigen abonnement krijgt, zo ook Ubisoft. Uplay Plus kost 15 euro per maand en geeft ook toegang tot nieuwe games.

Alle informatie is hier te lezen

We maken ons weer op voor een mooie dag tijdens de belangrijkste gamebeurs van de wereld: de E3!

Meer Goedemorgen

 1.   
  Rolf31's avatar

  Ik ben een beetje teleurgesteld over Ubisoft moet ik zeggen. De grootste aankondiging is WD3. Heel vet natuurlijk. Echter ik mis de echte “sodeju wat een aankondigingen, wauw” effect…

  Daarnaast bestel ik bij Ubi altijd de collectors editions met statue, maar de prijs die ze daar tegenwoordig voor durven te vragen is fenomenaal hoog geworden zeg. 189,99! Niet normaal meer…

 2.   
  bartofzo's avatar

  @Rolf31: Same, ik vond die Collectors Edition van WD Legion ook niet zo bijzonder. Ik denk dat ik de figurine koop (die ze los verkopen), want als je die combineert met de Gold Edition krijg je €15,- korting + 20% korting met 100 Ubisoft Club puntjes dus dan wordt het al een leuke deal!

 3.   
  Rolf31's avatar

  @bartofzo:

  Goeie tip! combi met 100 punten inleveren.

 4.   
  Heccer's avatar

  Miste splintercell, maar heb vermoeden dat die op nieuwe consoles uit komt. WD 3 veraste mij ( niet de aankondiging ) maar de gameplay ging er wat harder aan toe. Jmmr vond ik de fun met masker. Het is een donkere tijd in Londen. Had van mij nog meer zo mogen zijn. Darkdays hard gameplay en grimmiger. We zullen zien. En Ubisoft points goede tip heb er nog wel wat.