Episode 3 van The Division 2 knalt binnen met eerste teaser en details

Pas net verschenen en recentelijk de rit van de roadmap begonnen; natuurlijk was Tom Clancy’s The Division 2 aanwezig op de Ubisoft E3 2019-persconferentie. Ontwikkelstudio Massive Entertainment kwam ten podia met een Episode 3 teaser én een reeks andere onthullingen…

Zo blijkt Episode 3 van The Division 2 spelers zowaar weg te brengen van de setting in Washington D.C., helemaal naar Brooklyn. Rondom het Coney Island van New York City gaan spelers wederom een reeks nieuwe uitdagingen aan, waarvan de eerste cinematische teaser alvast een aardig voorproefje gaf:

Episode 1 en Episode 2 van The Division 2 staan nog altijd eerder te verschijnen. De eerste “aflevering” laat spelers naar onder meer de Washington National Zoo afreizen, terwijl de tweede je squad “dropt” in een Pentagon, overgenomen door Black Tusk. Episode 1 moet in juli alweer lanceren als gratis update voor het basisspel, waarvoor Year 1 Pass-houders één week eerder toegang krijgen.

Voor het gemak en interessante promotie maakte Massive ook bekend een eerste gratis speelperiode in te wijden. The Division 2 is daarom op alle platformen kosteloos te downloaden en te installeren, tussen 13 en 16 juni:

Tom Clancy’s The Division 2 is 15 maart verschenen voor Xbox One, PlayStation 4 en pc (met exclusiviteitsdeal voor de Epic Games Store). De Year 1 Roadmap bestaat uit drie gratis “Episodes” aan nieuwe content, die van aanstaande juli tot en met begin 2020 zullen lopen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren