Ghost Recon Breakpoint trailers tonen Jon Bernthals ware aard

Ghost Recon Breakpoint is het vervolg op Ghost Recon Wildlands, de game die ons meenam naar Bolivia om daar terug te vechten tegen het drugskartel dat het land bijna ter vernietiging bracht.

Nu is er een nieuwe dreiging op komst, de Wolves onder leiding van Jon Bernthal, beter bekend als de Punisher, wil de Ghosts geheel uitroeien zodat zij kunnen doorgaan met het ontwikkelen van technologie op het verlaten eiland Aurora. Technologie die uiterst gevaarlijk is voor de huidige samenleving.

Jij moet als Ghost, Jon Bernthal stoppen met het uitvoeren van zijn mogelijk kwaadaardig plan. Maar daarvoor moet je wel eerst naar het eiland Aurora toe gaan, het hoofdkwartier van de Wolves. Je kruipt dus als het ware in het hol van de leeuw om hem daar uit te schakelen.

Dat zorgt ook weer voor veel problemen, zo ben je in de minderheid en beschik je niet over de rebellen die je in Bolivia wel had. De Wolves beschikken zelfs over drones waardoor stealth belangrijker is dan ooit tevoren.

Ook is er bekendgemaakt dat op 5 september een beta zal plaatsvinden, waarvoor je nu kan opgeven. Ghost Recon Breakpoint komt uit op 4 oktober voor de PlayStation 4, pc en Xbox One.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren