Assassin’s Creed Odyssey krijgt gratis Story Builder

Een van de vele pluspunten van Assassin’s Creed Odyssey is de gigantische hoeveelheid quests die je kunt doen. Tijdens de pre-show van Ubisofts E3-persconferentie werd onthuld dat er daar nog flink wat bij gaan komen: de game wordt voorzien van een Story Builder waarmee spelers zélf verhaallijnen kunnen creëren.

Een Story is een serie quests die je zelf kunt instellen zoals je wilt: je kunt doelen kiezen, dialogen maken en de quests in een bepaalde volgorde zetten. Sterker nog, de Story Builder is gebaseerd op de tools die Ubisoft zelf heeft gebruikt om de game te maken.

Maar niet alleen wordt deze feature toegevoegd, hij werkt ook cross-platform: je kunt je zelfgemaakte scenario’s delen met iedereen die Assassin’s Creed Odyssey bezit, op welk platform dan ook. Omgekeerd geldt dus hetzelfde, dus je krijgt toegang tot álle verhaallijnen die spelers hebben gemaakt.

Om toegang te krijgen tot de Story Builder, moet je naar de bijbehorende webpagina gaan. Aldaar kun je je verhalen maken en de verhalen van andere gamers binnenhalen. En ja, de voorgaande link werkt: de Story Builder is nu al live!

Check hieronder de volledige aankondiging van de Story Builder.

  1.   
    JohnClark's avatar

    Hee, wat leuk, ben benieuwd naar eigen gemaakte verhalen.

    Dacht ook al, zoveel verhalen, zoveel werk. Maar ja zo zie je maar weer een en ander is natuurlijk geautomatiseerd.