Watch Dogs Legion gameplay en releasedatum onthuld

Tijdens de persconferentie van Ubisoft op de E3, is er een flinke portie aan gameplay getoond van Watch Dogs Legion, het derde deel van de franchise. De game kent geen vaste protagonist, maar je kan met bijna iedereen spelen in een gevallen Londen.

Dedsec is veranderd in een groot verzetsnetwerk en je kan iedereen op straat werven om voor Dedsec te werken. In onderstaande gameplay worden een flink aantal personen onder de knoppen genomen. Van een mannelijke kale Brit tot een schattige oude dame, iedereen kan worden opgenomen in Dedsec. De personen die je rekruteert hebben allemaal hun eigen voor en nadelen en kunnen permanent sterven en uit je verhaal verdwijnen.

Opvallend is overigens dat een andere studio aan de game werkt dan normaal. De eerste twee delen uit de franchise kwamen van Ubisoft Montreal, maar voor Legion is Ubisoft Toronto verantwoordelijk.

Naast veel gameplay weten we nu ook wanneer we de game kunnen spelen. Watch Dogs Legion verschijnt op 6 maart voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren