Bekijk hier de persconferentie van Ubisoft terug!

Ondertussen is het vaste kost op de E3-agenda, de persconferentie van Ubisoft. Ook dit jaar zijn ze, in tegenstelling tot Sony, weer aanwezig op de grootste gamebeurs van de wereld. Maar wat is er allemaal gebeurd?

Na een prachtig symphonie van Assassin’s Creed ging het erg hard. Zo is Just Dance 2020 even aangehaald, krijgen For Honor en The Division 2 nog meer content en komen Adventure Time’s Finn en Jake richting Brawlhalla.

Ook is Watch Dogs Legion officieel onthuld tijdens deze persconferentie. Ditmaal mag je de straten onveilig maken in Londen in een tijd waar Brexit al heeft plaatsgevonden.

Verder is er ook gameplay van Ghost Recon Breakpoint getoond en zijn er twee aankondigingen geweest van de nieuwste IP’s Roller Champions en Rainbow Six Quarantine.

 1.   
  Rolf31's avatar

  Niks echt nieuws als ik het zo zie. voornamelijk vervolg op eerdere games en uitbreidingen van huidige installs?

 2.   
  fantasyfreak's avatar

  En toch ieder jaar weer dat hele dancegebeuren in de show proppen. Ik snap dat ze de games blijven uitbrengen, maar hoeveel mensen in zo’n zaal of die echt de E3 overal online volgen zitten er echt op te wachten :’)

  Daarnaast precies wat de vorige post al zei. Niet heel veel nieuws. Watch Dogs lijkt me leuk, maar vraag mij dan meteen af of ze het groter maken dan het is. Zoveel characters klinkt leuk, maar zullen de meeste niet gewoon copy-paste skills hebben met misschien 2 nummertjes van hun stats omgedraaid en een ander uiterlijk en dat heel vaak opnieuw gedaan?! Even afwachten nog.