Ancestors: The Humankind Odyssey evolueert 27 augustus op pc

Twee jaar geleden voor het eerst onthuld op de PC Gaming Show, dit jaar weer teruggekeerd met de definitieve releasedatum voor pc. Het historische Ancestors: The Humankind Odyssey verschijnt 27 augustus officieel op pc (van Steam nu naar de Epic Games Store) met een release op consoles volgend, ergens in december.

Ancestors: The Humankind Odyssey laat spelers in de voetzolen stappen van een primitieve aap in het Afrika van miljoenen jaren geleden. Als aapachtige voorvader van de mens is het aan jou om een eigen clan op te richten met andere primaten, om zo langzaam maar zeker meer menselijk te worden.

De ambitieuze game wordt gemaakt door het relatief nieuwgeboren Panache Digital Games en wordt uitgegeven door Private Division, een uitgevende tak onder Take-Two Interactive.

Eerder stond Ancestors gepland voor een verschijning in 2020, maar gedurende de PC Gaming Show werd bekend dat de game dus ietsje eerder dan verwacht zal verschijnen. De pc-verschijning zal voorlopig exclusief blijven voor de Epic Games Store, in plaats van het voorheen ingeplande Steam. De console-ports voor PlayStation 4 en Xbox One verschijnen pas iets later, in december.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren