Planet Zoo releasedatum onthuld met gameplay-trailer

Even geleden al aangekondigd, maar nu van meer context voorzien: Planet Zoo was uitgebreid aanwezig op de PC Gaming Show van de E3 2019. Niet alleen werd gloednieuwe gameplay onthuld, ook de releasedatum van 5 november is nu wereldkundig gemaakt.

Ontwikkelaar Frontier benadrukte op het podium dat Planet Zoo om meer draait dan alleen een mooie dierentuin bouwen. Alle dieren hebben hun eigen voorkeuren, levenscycli en behoeftes, waaronder ook de mogelijkheid om te eten en dat eten weer uit te poepen; ook daaraan moeten Planet Zoo-spelers aandachtig denken.

Daarvan is volop akte in de nieuwe gameplay-trailer, waarin ook te zien is hoe Frontier gedacht heeft aan het animeren van de uitwerpselen van, bijvoorbeeld, de nijlpaarden.

Planet Zoo verschijnt 5 november 2019 voor pc. De release lijkt tot dusver exclusief beschikbaar gesteld te worden op Steam.

Planet Zoo’s meest basale uitgave kost je 44,99 euro. De zogenaamde “Digital Deluxe Edition” kost je 54,99 euro, maar daarvoor krijg je wel vervroegde beta-toegang, exclusieve dierenvrienden en een reeks andere extra’s.

Voor meer informatie of een inschrijving op de nieuwsbrief, verwijzen we graag door naar de officiële Planet Zoo website. Benieuwd naar wat wij uiteindelijk van de game gaan vinden? Kom in november absoluut terug op Gamersnet voor ons uitgebreide oordeel van Planet Zoo en natuurlijk al het laatste game-nieuws.

 1.   
  PSPfreaky's avatar

  De normale versie van Planet Zoo kost 44,99. Er is ook een Deluxe Edition voor 54,99. Deze bevat:
  – Pre-launch Beta access (verschijnt ergens in de zomer).
  – Three exclusive animals: Komodo Dragon, Pygmy Hippopotamus, Thomson’s Gazelle.
  – High-quality wallpapers.
  – Original Soundtrack by Jim Guthrie and JJ Ipsen.

 2.   
  Mike Gevers's avatar

  Ik wil dit en ik wil het nu!

 3.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @PSPfreaky: Thanks, heb even een boel van de informatie toegevoegd.

 4.   
  RikZonderC's avatar

  PETA, kom er maar in!