Makers Goat Simulator onthullen Midnight Ghost Hunt

De studio achter Goat Simulator hebben een spiksplinternieuwe game tijdens de PC Gaming Show onthuld. Midnight Ghost Hunt is een spel dat erg lijkt op de populaire prop hunt-modus van de game Garry’s Mod.

In de game is het de bedoeling dat twee teams, die zijn opgesplitst als geesten en jagers elkaar proberen uit te roeien. Zo moeten de jagers eerst zien uit te vinden waar de geesten precies zijn verborgen, dit doen ze bijvoorbeeld met een meter.

De geesten moeten daarentegen zo goed mogelijk verborgen blijven voor deze jagers, dit doen ze door zich in een object te laten veranderen. Midnight Ghost Hunt laat de geesten echter ook terugvechten tegen de jagers.

Wanneer de klok om twaalf uur slaat, zorgt dit ervoor dat de geesten geboost worden en een stuk makkelijker de jagers kunnen verslaan. Het is dus de bedoeling als jager zijnde om deze geesten zo snel mogelijk te vernietigen, voordat het te laat is.

Wanneer Midnight Ghost Hunt precies op de pc verschijnt, is op het moment nog niet duidelijk. Wel kan je alvast registreren om kans te maken voor een plek in de alpha.

Meer Midnight Ghost Hunt

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren