The Lord of the Rings: Adventure Card Game gaat naar de consoles

Digitale kaartspellen zijn tot op de dag van vandaag nog altijd zeer populair. Zo staat Hearthstone nog steeds erg sterk in zijn schoenen, heeft The Elder Scrolls: Legends aangekondigd dat ze met een nieuwe uitbreiding komen en stijgt Magic: The Gathering Arena mettertijd in populariteit.

Het is dan ook niet geheel onverwacht dat The Lord of the Rings verder gaat uitbouwen met hun digitale kaartspel. De in 2018 verschenen The Lord of the Rings: Adventure Card Game keert nu ook namelijk naar de digitale winkelschappen van de PlayStation 4 en Xbox One.

Tijdens de persconferentie van Microsoft werd het al heel even aangehaald in het [email protected] segment, maar verder bleef het akelig stil. Nu heeft PlayStation daadwerkelijk een trailer uit de doeken gedaan die de console-spelers kennis laat maken met het kaartspel.

The Lord of the Rings: Adventure Card Game komt uit op 8 augustus voor de PlayStation 4, voor de Xbox is het nog niet helemaal zeker. Maar in alle waarschijnlijkheid komt de game op dezelfde datum naar de Xbox One.

Meer The Lord of the Rings: Adventure Card Game

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren