Fallout 76 gaat battle royale in Nuclear Winter-uitbreiding

De wereld van Appalachia is niet meer veilig, zojuist heeft Bethesda namelijk aangekondigd dat de nucleaire winter naar Fallout 76 gaat komen. Deze nucleaire winter laat niet alleen vele sporen achter, ook zal deze gebeurtenis veel mensen lijnrecht tegenover elkaar zetten.

Bethesda voegt namelijk een gratis 52-speler battle royale toe aan Fallout 76. Tijdens de gratis week, die zal plaatsvinden tussen 10 en 17 juni, is deze uitbreiding gratis uit te testen. Wanneer de uitbreiding daadwerkelijk naar de game komt, is nog niet bekendgemaakt.

Terwijl je mensen aan het vermoorden bent in het zeer aangetaste West Virginia zal je naast, het wegrennen van een ring van vuur die steeds kleiner wordt, ook tegenover de bekende monsters uit Fallout 76 komen te staan. Het team, of de persoon, die als laatste overblijft zal als Overseer over de landen heersen.

 1.   
  Bram_M99's avatar

  Gaat het ze wel lukken om 52 man te vinden voor een potje?

 2.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @Bram_M99: Met de gratis proefperiode zou dat nog best wel eens moeten lukken, al ben ik echt benieuwd of dat de vaste spelersaantallen echt op gaat pompen.

  NPC’s zijn een stap in de goede richting en battle royale kan geinig uitpakken, maar zelfs dan zie ik de anti-Bethesda bandwagon niet ineens 180 graden draaien over Fallout 76.

 3.   
  BozeBever's avatar

  @Tom Kauwenberg: Ik denk dat je daarmee de spijker op zijn kop slaat. F76 is een ramp gebleken voor zowel de ontwikkelaar, het marketingteam, maar ook de huidige (kleine) playerbase.

  Voor mijn gevoel is dit enkel nog te redden door het spel free-to-play te maken en hopen geld te genereren met skins in dit soort modi. Ook om het gezichtsverlies van de Fallout-serie te beperken lijkt mij dat het enige juiste.

  De komst van NPC’s is noodzakelijk, maar zal ook niet de nare nasmaak weghalen… zeker als de USP van de game, met andere mensen erop uit gaan, er totaal niet is, want niemand speelt ‘t.

  F76… hoofdpijndossier waar iedere ontwikkelaar/uitgever van moet leren.

 4.   
  DB Ries's avatar

  Gewoon kappen en met een nieuwe singleplayer komen.