Gelekt: Tales of Arise is nieuwste Bandai Namco JRPG

Bandai Namco’s gehele E3 line-up lijkt uitgelekt. Naast een Ni no Kuni remaster en From Software’s Elden Ring, weten we nu tevens van het bestaan van de nieuwste Tales of-JRPG af. De game moet Tales of Arise heten en verschijnen op de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Tales of Arise zal zich volgens de lekken af gaan spelen op de planeet Dahna. De bevolking heeft hier voor 300 jaar de planeet Rena vereert, terwijl deze Dahna plunderde en de bevolking hun vrijheden ontnam. Tales of Arise draait primair om twee personages, de een van Dahna, de ander van Rena, die hun lot pogen te veranderen.

De game wordt schijnbaar ontwikkeld in Unreal Engine 4, bevat anime-beelden van de Ufotable studio en moet een verbeterd gevechtssysteem bevatten. Op welk Tales of-deel dit ‘battle system’ het meeste gaat lijken, is nog onbekend. Wel belooft Bandai Namco volgens de lekken dat de klassieke Tales of-gameplay behouden blijft.

Aanvankelijk werden slechts een drietal screenshots op 4chan gelekt, later kwamen ook de naam van het spel, een beschrijving en nog wat afbeeldingen naar buiten.

Wanneer Tales of Arise moet verschijnen is nog onbekend.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren