Star Wars Jedi: Fallen Order onthult flitsende gameplay

Tijdens de EA Play persconferentie van afgelopen avond heeft Respawn Entertainment bijna vijftien minuten aan gameplay van Star Wars Jedi: Fallen Order uit de doeken gedaan.

Op de planeet Kashykkk wordt voor het eerst kennisgemaakt met de vele elementen waarover de game bezit. Zo verdien je skillpunten met het doden van vijanden, maar kan je ook de tijd van bijvoorbeeld een stormtrooper vertragen om vervolgens zijn lasers te ontwijken en hem tot een eind te brengen.

Naast je lightsaber beschik je ook over de zeer veelzijdige en trouwe droid BD-1. Naast het feit dat de droid je healthpacks geeft wanneer je ze nodig heeft, kan hij ook donkere plekken belichten en apparaten hacken.

Star Wars Jedi: Fallen Order verschijnt op 15 november voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Tijdens de persconferentie van Microsoft worden zelfs nog meer beelden van deze Star Wars-game onthuld.

 1.   
  MaTriXX's avatar

  Dat ziet eruit als Uncharted met een Star Wars jasje :P.

  En is dat erg … NEE.

  Deze gaat zeker in pre order.

 2.   
  Tadao's avatar

  Dit ziet er niet Slecht uit.. Maar ook weer niet echt als de snelle actie vol rondspringen and the muis rondzwaaien dat Knights of the Old republic was, dus voor mijn eigen hoop weer een beetje jammer, maar een Star Wars actie spel zoals Devil May Cry of God of War

 3.   
  mattioza's avatar

  @MaTriXX: Het deed me ook erg aan Uncharted denken, maar het lineair concept past wel bij Star Wars. Levert ook meer een film-ervaring op, met de nodige actievolle gameplay/gevechten weliswaar.

 4.   
  mmx's avatar

  @MaTriXX: hier ben ik blij mee jij hebt gelijk .ik had hem al ge preordered dir is mooi man.

 5.   
  Rijstekorrel's avatar

  @Tadao:

  Daar ben ik juist blij om, dit is meer een Uncharted achtig.
  Ik houd niet van super snelle springen, schieten etc, daarom vind ik spellen als Battlefield enzo niks aan.

  Ik heb veel liever iets rustiger spel als Uncharted, af en toe wat drukere momenten niet de hele tijd.
  Dan nog leuk verhaal er tussendoor veel leuker vind ik dat.

 6.   
  BozeBever's avatar

  Ziet er mooi uit, sfeer is aanwezig en ook het geluid is prima. Een lineaire filmische aanpak past wel bij een verhalende game als deze. Pre-orderen… nooit… maar wel eentje om in de gaten te houden.

  Ze mogen zo op het eerste oog wel iets doen aan de AI. Wat zien die er dom uit!