FIFA 20 laat voetbal terugkeren naar de straten

Al vele jaren is het een vaste prik op de kalender van menig voetballiefhebber, de onthulling van de nieuwste FIFA-game. Dit jaar mogen we alweer FIFA 20 verwachten, de eerste game die de klokken laat luiden voor het nieuwe decennium.

Eerder liet Electronic Arts al doorschemeren dat waar je ook bent, je de mogelijkheid hebt om een potje voetbal te kunnen beginnen. Nu is duidelijk waarom, FIFA 20 krijgt namelijk de heuse Street-modi weer toegevoegd aan het spel. De gamemodus die voor het laatst was verschenen in 2012 en vooral draait om het maken van de mooiste trucjes en de meest geniepige goals.

Deze modus heeft ook een nieuwe naam gekregen, onder de naam Volta Football kan je een geheel eigen personage maken die je kan aanpassen naar smaak. Van kledij, haarstijlen, tatoeages tot aan de celebrations wanneer je een goal maakt. Alles valt aan te passen. Meer informatie valt te verwachten tijdens EA Play die vanavond om 18:15 van start gaat.

FIFA 20 verschijnt op 27 september voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

 1.   
  mvoske's avatar

  Komt ook naar de Switch, maar dan als legacy edition.

 2.   
  BozeBever's avatar

  EA die, gratis, een modi toevoegt waar ze ook prima een losse game van hadden kunnen maken? Kan iemand mij in de arm knijpen? Ik droom volgens mij…

  Beter komen ze ook met een damenvoetbal-modi, kijkende naar de opmars van het vrouwenvoetbal. Het zou goed zijn voor het voetbal in zijn geheel en geeft voldoende PR.