Dag, dag, Gamersnet HQ… | Gamersnet Podcast #64

Misschien had je het al te zien in Peters “teaser” op Instagram, maar er gaan wat dingen veranderen bij Gamersnet. Ons knusse “GNHQ”-kantoor komt leeg te staan en in de financiën gaan we wat downplayen. Wat verandert er wezenlijk en waarom? Daar weiden we in deze podcast verder over uit…

Op een minder sombere noot, schuiven Amador en Tom ook aan om de week in games te bespreken. Daaronder valt onder andere een discussie over Google Stadia, de toekomst van Destiny 2, en wat er aan de hand is rondom de Anthem roadmap.

Dat alles (en natuurlijk meer dan genoeg chaotisch gewauwel) is nu te beluisteren in een kersverse Gamersnet Podcast:

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

 1.   
  fantasyfreak's avatar

  Ik heb nog niet geluisterd en dat zal ik ook pas dinsdag doen (ik begin graag mijn werkweek met de GN podcast), maar is dat ook de reden dat er (voor mijn gevoel) nu veel meer reclame op de site staat? Soms 4 per nieuwsbericht op best rare plekken naar mijn idee. Helemaal bovenaan (waar je juist een afbeelding van de game verwacht) of midden in een tekst.

 2.   
  Mark89NL's avatar

  Het is jammer ga het missen daar tijd om nog 1x langs te gaan. En die foto man wat was dat een top dag.

 3.   
  Mike2165's avatar

  Jammer om te horen dit. Ga het erg missen de vriendendag elkaar zien en gezelligheid. Hopelijk gaat de toekomst nog mooie dingen brengen.
  PS Peter ik heb je een e-mail gestuurd.

 4.   
  Puddingboom's avatar

  Thanks voor de duidelijkheid boys! Klein vraagje, geen antwoord verplicht natuurlijk, wat was de reden van het wegvallen van de tuktuk business?

  Financiële stress is inderdaad geen grapje en heeft, ondanks dat je het zelf niet altijd geheel door hebt, pittig veel invloed op je mentale toestand. Enorm knap dat je dit aanpakt en in de recovery mode gaat, bij mijn werk op de bank gaat het in die fase 8/10 keer fout om de redenen die je al hebt benoemd. Lekker thuis creatief bezig zijn en samen als echte hipsters eens in de zoveel tijd in een veels te hip koffiebarretje werken.

  Als de afscheid dag er komt en ik heb tijd kom ik zeker langs indien welkom ofc! Een nieuw hoofstuk geeft tevens nieuwe energie. Gn love <3

 5.   
  mattioza's avatar

  Het is hard, wel goed dat je het eerlijk naar buiten durft brengen!

  ps Het is misschien een goed moment om het lidmaatschap van Star Wars: The Old Republic stop te zetten. 🙂

 6.   
  CHILLOZZ's avatar

  ja de minder video’s dat was me allang opgevallen mede dan meerdere dingen.
  Maar dat alles doet er opzich niet toe. Dat een ieder beter/goed in zn vel zit is beter. Werken zonder stress is zoveel beter op korte maar zeer zeker ook op de langere termijn.

  En eerlijk kantoor ruimte is opzich toch eigenlijk niet nodig. Het meeste kan voor jullie ook gewoon [lekker] thuis… Uiteraard als je meer spullen hebt dan moet je wel haast. Met name ook door tuktuk en aanhangers.. [Deze had ik ook al een hele tijd niet meer gezien of iets van/over gelezen]

  Peter goed dat je het uitspreekt kerel, Moet een hele nare situatie geweest zijn, En snap dat dat een hele zware blok aan je been is geweest. En dat je nu deels opgelucht bent ook al heb je daar vast mixed feelings bij.

  Mijn steun en toeverlaat zal er sws blijven.

 7.   
  darroox's avatar

  Ik denk premium leden en een crowdfunding actie beginnen ??Ik zag bij tweakers dat er mensen gezocht werden.

 8.   
  darroox's avatar

  jAls je nog meer wil besparen als je goed internet hebt thuis met een goede upload snelheid dan kan je de website hosten op een nas, van synology of qnap. Je moet de database kopiëren en een apache en php server installeren.

 9.   
  darroox's avatar

  @darroox: Alleen probleem is dat Google en Microsoft je weer opnieuw moeten vinden en inschalen in de zoek machine. Dus het duurt weer even om hoog in zoek resultaten te komen.

 10.   
  darroox's avatar

  Is het geen idee om door te starten zodat de schuldennaren verdwijnen doen veel b.v’s die het ook niet meer zien zitten.

 11.   
  darroox's avatar

  Wat ook nog een idee is om samen te gaan met een ander platform in nederland of belgie zoals 4gamers.be of zoiets.

 12.   
  Rolf Maas's avatar

  @darroox: Geloof mij, een huis, tuin en keuken-NAS gaat de bezoekersaantallen niet trekken hoor… 😉 Wel lief dat je meedenkt…! 🙂

 13.   
  nanathan's avatar

  Jammer dat gamersnet geen HQ meer heeft maar eigenlijk was dit toch niet meer nodig. Gelukkig kan je gewoon nog van thuis uit werken.
  Heel erg moedig om dit naar buiten te brengen en ook gewoon je verantwoordelijkheid te nemen tegenover iedereen. Een moeilijke zaak maar uiteindelijk ook een last die van je schouders valt. Ik hoop vooral dat je terug vreugde en plezier zal hebben van deze beslissing. Stress is nooit goed voor je lichaam en humeur.
  Samen komen we er wel door.
  Soms moet je een stap achterwaarts zetten om vooruit te gaan. De gamersnet community steunt je.
  Succes

 14.   
  Heccer's avatar

  Wat een open en eerlijk gesprek Peter respect daar voor.
  Als trouwe fan van deze site blijf ik achter GN staan want het stukje menselijk en eerlijk kan ik erg respecteren.

  Goed dat je voor je recovery gaat. Ik heb zelf ook 5 jaar geleden voor me zelf gekozen en een hoop leergeld verloren maar heb er van geleerd en kijk nu positief in het leven. Want dingen komen en gaan. Het is dan, hoe gaan we hier mee om. En sommigen dingen hebben tijd nodig.

  Keep up the good work. Iedereen Tom en de rest van het team. Toppers

 15.   
  darroox's avatar

  Kan je niet laten sponsoren door alternate, wel even goed onderhandelen, of door unilever, Linus Tech Tips prijst bijna zelfs koffie en handige dingen aan die niks te maken met wat hij reviewed. Of de aanbieding van Appie desnoods, Misschien wil MSI je helpen als je in elke video het MSI logo permanent laat zien. Elke cent is een cent is mijn filosofie.