Ninja Theory’s nieuwste game is vroegtijdig uitgelekt; heet Bleeding Edge

Tijdens de persconferentie van Microsoft op de voorgaande editie van de E3, werd bekendgemaakt dat Ninja Theory de overstap ging maken naar Microsoft Studios. Naast het feit dat Hellblade: Senua’s Sacrifice in de tussentijd ook nog eens op de Nintendo Switch is verschenen, heeft de studio in de tussentijd allesbehalve stilgezeten.

De Slowaakse magazine Xboxer heeft namelijk uitgevonden dat de nieuwste game van Ninja Theory onder de naam Bleeding Edge door het leven gaat. Maar dat is niet het enige, zij hebben namelijk ook de beelden van de uitgelekte gameplaytrailer geplaatst die hoogstwaarschijnlijk het daglicht pas had moeten zien bij de persconferentie van Xbox.

Bleeding Edge is een game die zich voornamelijk focust op melee combat die je hebt in een online vier tegen vier situatie. Hierbij wordt ook gebruikgemaakt van specialisten met ieder een geheel andere loadout, iets wat Overwatch bijvoorbeeld ook heeft.

Wanneer Bleeding Edge precies verschijnt voor Xbox One en pc, is nog niet duidelijk gemaakt. Wat wel uit de doeken is gedaan, is dat er op 27 juni een technische alpha zal worden gehouden.

  1.   
    Tom Kauwenberg's avatar

    Jammer dat de verrassing eraf is, maar ik vind dit wel een interessant projectje. Benieuwd hoe het gaat zitten met platformen en betaalmodel. Free-to-play of een iets kleiner prijsje zouden wel mooi zijn, stel ze willen eens wat meer een service-gerichte focus oppakken.

  2.   
    Puddingboom's avatar

    Idd ook mijn vragen Tom. Keeping my eye on it.