Nieuwe Public Enemy Mode in Red Dead Online

Iedereen week houden we je natuurlijk op de hoogte van de laatste updates omtrent Red Dead Online! Waar vorige week de Animals Kills Challenge werd toegevoegd, is het ditmaal de beurt aan een nieuwe Public Enemy Mode. In teams speel je tegen elkaar en ieder team selecteert een Public Enemy. Deze wisselt af tussen spelers en dient te worden opgejaagd.

Een ander nieuw evenement is het Railroad Baron Free Roam Event. Dit is een reizende versie van King of the Castle, waar je al rijdend verschillende wagons moet overnemen. Wie het langst een actieve wagon in bezit heeft scoort de meeste punten en wint de wedstrijd.

Ook is er deze week weer wat leuks te shoppen. In Wheeler, Rawson and Co’s is een speciale versie van Bellerose Hat beschikbaar (zie onderstaand). Deze kost versie helemaal niks en andere ontwerpen zijn nu beschikbaar. Daarnaast is de Flores Vest toegevoegd, alsmede de Calhoun Boots, Raccoon Hat en Shaffer Chaps. Als laatste ontvang je deze week 35% korting op Provisions, is er een nieuwe vlag voor je kamp beschikbaar, alsmede een verbeterde tent.

Tot zover, tot volgende week!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren