FIFA 20 krijgt Sierd de Vos als nieuwe commentator

Sierd de Vos bij een voetbalwedstrijd

Sierd de Vos wordt vanaf FIFA 20 de nieuwe commentator van de populaire voetbalgame. Formeel is het nieuws nog niet bekendgemaakt, maar diverse bronnen bevestigen dit tegenover het Algemeen Dagblad. Hiermee komt een einde aan een tijdperk van vele FIFA-games met Evert Ten Napel en Youri Mulder als commentatoren.

Veel Nederlandse FIFA-fans schreeuwen al jaren om vers bloed op de virtuele perstribune. De opmerkingen van Evert en Youri kunnen lang niet iedereen meer echt boeien. Sierd de Vos werd al langer genoemd als een zeer geschikte vervanger. Blijkbaar heeft Electronic Arts nu geluisterd naar de fans.

‘El Sierd’ is al vele jaren een populaire sportverslaggever, die vooral het Spaanse voetbal op unieke wijze van commentaar weet te voorzien. KOEKOEK! We laten ons graag verrassen wat De Vos ons gaat brengen in FIFA 20.

 1.   
  SaiyanMaster's avatar

  Ik ga elke keer met Rakitic van afstand schieten

 2.   
  BozeBever's avatar

  Welingelichte bronnen hebben vernomen dat el Sierd een maand of drie heeft ingepland om al zijn feitjes in te spreken over oa ‘de kapper van de moeder van Messi’ of ‘de ontsteking van de linker kleine teen van Rakitic toen hij op zijn dertiende verjaardag uit een boom viel’. De nieuwe Fifa zal een day-one patch hebben van 2gig voor het Engelse commentaar en 49,3gig voor de nederlandse.

  Ik kijk er naar uit!