Gerucht: Pokémon Sword & Shield verschijnen op 15 november

In februari kregen we al een voorproefje op de setting en starters van Pokémon Sword en Pokémon Shield, maar over enkele uren is Nintendo van plan meer informatie uit de doeken te doen in een speciale Direct-uitzending. Echter, het zou zomaar kunnen dat al is uitgelekt wat Nintendo precies wil onthullen.

Op Reddit is namelijk een post verschenen van iemand die eerder al Ghost Recon: Breakpoint wist te voorspellen. Deze gebruiker zegt dat Pokémon Sword en Shield op 15 november moeten verschijnen, wat in lijn is met de eerdere informatie die Nintendo heeft gedeeld.

Ook wordt gezegd dat de versie-Legendaries wolven zouden zijn, wat ook door het logo van Sword en Shield wordt geïmpliceerd. Daarnaast zouden de Z-moves hun terugkeer maken, of in ieder geval iets dat erop lijkt. Tot slot zouden Pokémon in de achtste generatie tijdelijk een stuk groter kunnen worden. Dit lijkt een beetje op Mega Evolution, maar eigenlijk nog meer op de Raid Bosses uit Pokémon GO: grotere (en vermoedelijk ook sterkere) versies van een Pokémon, maar zonder dat die van vorm verandert.

Hoe dan ook, over enkele uren weten we meer, want de Pokémon Direct gaat om 15:00 uur van start!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren