Ubisoft maakt Watch Dogs Legion officieel met teaser

Afgelopen nacht nog uitgelekt, maar nu alweer hard gemaakt door de officiële kanalen: Watch Dogs Legion wordt wel degelijk onthuld bij Ubisofts aanstaande E3-persconferentie.

Middels een teaser-tweet (en hun eigen naam) bevestigt Watch Dogs’ sociale mediateam dat de gisteren gelekte titel inderdaad de juiste is, en dat de feature van het “spelen als elke NPC” inderdaad een belofte van de game zal worden. Niet voor niets werd de teaser verrijkt met een “God Save the NPC’s” citaat:

Enige onzekerheid heerst nog over de setting die in de vorige lek ook aan het licht werd gebracht: Londen. Zowel de tweet als de geruisloze teaser zelf lijken daar weinig over los te laten, al is het (na al die andere kloppende informatie) wel aannemelijk dat het derde Watch Dogs zich inderdaad af laat spelen in de Engelse hoofdstad.

Ubisofts E3 2019-persconferentie vindt maandag 10 juni plaats, om 22:00 uur Nederlandse tijd. Uiteraard wordt de show uitgezonden op (onder andere) Twitch, maar tegen die tijd lees je al het laatste nieuws natuurlijk ook zo snel mogelijk na, hier op Gamersnet.

 1.   
  Rolf31's avatar

  Is “God Save the NPC’s” niet gewoon een referentie naar het Britse volkslied “God save the Queen”?

 2.   
  Turk–Life's avatar

  Chillllll

 3.   
  Mike Gevers's avatar

  @Rolf31: Sluit dat uit dat het ook verwijst naar het besturen van NPC’s? 😉

  Ik zou juist zeggen: dit zegt dat je NPC’s kunt overnemen én dat de geruchten over de setting hout snijden.

 4.   
  Rolf31's avatar

  @Mike Gevers:
  Mijn opmerking kwam naar aanleiding van de twijfel in het artikel of London de plek is waar het gaat afspelen.

  Maar het kan naar beide tegelijk verwijzen natuurlijk

 5.   
  kruiskamper's avatar

  @Mike Gevers: Ik denk dat het temaken heeft met het hacken van de NPC’s. Dus god save the NPCs omdat hun privacy weg is, of al hun geheimen dadelijk op straat liggen ect.