“Cyberpunk 2077 gaat dit jaar niet verschijnen”

In de weken voor de E3 draait de geruchtenmolen natuurlijk op volle toeren en veel dingen moeten met een korreltje zout worden gelezen. Maar zodra Jason Schreier met het gerucht naar buiten komt, dan is het ineens heel erg aannemelijk dat het klopt. Cyberpunk 2077 gaat volgens hem niet verschijnen dit jaar.

Schreier heeft meestal zeer betrouwbare bronnen en is daardoor ook veel te weten gekomen over het debacle wat Anthem heet. Volgens drie bronnen stond Cyberpunk 2077 inderdaad op de planning voor eind dit jaar, maar de mensen in de studio van CD Project RED vinden deze datum onrealistisch.

De game komt dus “absoluut niet” uit dit jaar, al is de manier waarop dit bekend gaat worden voor het grote publiek nog onduidelijk. Er wordt zelfs gesproken over een mogelijkheid dat tijdens de E3, waar Cyberpunk 2077 gewoon aanwezig is, alsnog een datum ergens in 2019 wordt geprikt. Er wordt echter dan met veel zekerheid verwacht, dat de game op een later tijdstip naar 2020 wordt verplaatst. Hoe dan ook, het lijkt erop dat de fans nog een tijdje moeten wachten.

 1.   
  tijn80's avatar

  Was dat dan de verwachting? Bij mij namelijk niet.

 2.   
  fantasyfreak's avatar

  Geen probleem. Laat ze het maar uitbrengen zodra het klaar is en zonder te haasten 🙂

 3.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  Niks nieuws hoor