Todd Howard spreekt zich eindelijk uit over Fallout 76

Bethesda heeft geen gemakkelijk jaar achter de rug. De release van Fallout 76 was niet minder dan een drama en voor het eerst heeft Bethesda-icoon Todd Howard van zich laten horen. In een interview met IGN zegt de Game Director dat het team voor de lancering al wist dat de game geen hoge scores zou krijgen.

“We knew we were gonna have a lot of bumps. That’s a difficult development. We were ready for…a lot of those difficulties ended up on screen”

Toch heeft hij geen spijt van de beslissing om de game “onaf” te lanceren. Het gaat volgens hem niet over hoe een game lanceert, maar hoe een game uiteindelijk wordt. Daarbij vindt hij de game nu al veel beter dan hoe het lanceerde, mede dankzij de geweldige community.

“It’s not how you launch, it’s what it becomes,” and that the game has improved dramatically since launch. “It’s really turned around. It’s a fabulous game with an incredible community.”

De ontwikkelaar blijft dan ook druk bezig met het beter maken van Fallout 76. Wat denk jij van de staat van Fallout 76? Laat het ons vooral weten in de comments!

 1.   
  BozeBever's avatar

  Een developer die toegeeft een game bewust in essentie ‘on-af’ uit te geven hoort op de blaren te zitten. Totaal geen medelijden mee. Op school mag je ook niet verwachten een voldoende te halen als de de toets maar half maakt toch?

  Control-alt-delete. opslaan: Nee. En door! Laat met TESVI maar zien hoe het wel moet.

 2.   
  Tadao's avatar

  Hoewel ik het gedeeltelijk met hem eens ben, als je ervoor betaald moet je waarde voor je geld kunnen krijgen. Anders verslaat het het punt van kopen een beetje, en mensen moeten een zekere kwaliteit en tests van een befaamd bedrijf kunnen verwachten.

  Maar. /Als/ het nu beter is, is het nu beter. Kudos aan hun voor het doorzetten

 3.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Als iets wordt verkocht als een AAA game met een AAA prijskaartje koop je het voor wat het is (of zou moeten zijn), niet voor wat het later nog kan worden. Dan hadden ze het maar als early access oid moeten aanbieden

 4.   
  The_sith_lord's avatar

  Is hij nu wel de moeite waard om te spelen?