Marvel’s Avengers wordt op Square Enix’ E3-persconferentie onthuld

Het prille begin van de Marvel-Square Enix samenwerking dateert alweer van begin 2017, maar het later aangewezen Crystal Dynamics is er klaar voor; “Marvel’s Avengers” wordt op aanstaande E3-persconferentie van Square Enix onthuld.

Square Enix’ E3-persconferentie begint aanstaande 10 juni om 19:00 uur ’s avonds, Nederlandse tijd, en is live te op onder andere Twitch. Middels de sociale media-kanalen van Marvel’s eigen Avengers werd bekendgemaakt dat Crystal Dynamics’ nieuwe game over het superheldenteam daar uit de doeken gedaan zal worden.

Voor de ontwikkeling van de allereerste game in Marvel’s samenwerking met Square Enix werd Crystal Northwest in het leven geroepen, een nieuwe zusterstudio voor Crystal Dynamics (bekend van Tomb Raider) nabij Washington. Sinds de publieke oprichting van die studio werd er geen informatie vrijgegeven over wát de Avengers-game precies in moest houden.

Houd Gamersnet gedurende de E3-periode (9 tot en met 13 juni) goed in de gaten voor al het laatste game-nieuws van ’s werelds belangrijkste game-beurs, waaronder uiteraard ook de onthulling van Marvel’s Avengers.

 1.   
  mmx's avatar

  Hier wil ik meer van zien.

 2.   
  Petor's avatar

  @mmx: Ik ook!

 3.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  Instant get