Nieuwe update Days Gone is 10GB groot

Days Gone is vorige maand verschenen en qua verkoopcijfers doet de game het goed. Wel was er wat kritiek op de game en dit had voornamelijk te maken met een tegenvallende verhaal en heel veel schoonheidsfoutjes. Veel spelers maakt dit niet heel veel uit en zij blijven dan ook gewoon genieten van de game. Bovendien blijft ontwikkelaar Bend Studio steeds weer nieuwe updates uitrollen.

Update 1.09 is vanaf nu beschikbaar en is behoorlijk groot. Zo dien je een kleine 10GB aan ruimte vrij te hebben voor het installeren van de update.

 • Fixed the issue involving some of the “Marauder Camp Hunter” story line side-missions
 • Improved lighting for the boss fight in the Crater Lake area
 • Fixed miscellaneous crashes

Days Gone is sinds 26 april beschikbaar voor de PlayStation 4 en begin deze maand werd de motor uit de game al in het echt nagebouwd door PlayStation Nordic.

 1.   
  Turk–Life's avatar

  tegenvallende verhaal? uuhhhhh oke? Als Days Gone een tegenvallende verhaal heeft ben ik wel benieuwd naar welke games wel een betere verhaal hebben.

 2.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @Turk–Life: Ik zou zeggen, bijna elke game waar teksten als “Promise me to ride me as much as you ride your bike” niet prominent in het script staan.

  Nee, ik heb de game zelf niet gespeeld, maar de opzet an sich is natuurlijk al wel vrij cliché. “Sons of Anarchy in een Walking Dead-wereld” is niet echt een baken van oneindige inspiratie. En van wat ik van reviewers begrepen heb, ontstijgt het dat ook niet echt vaak.