Nidhogg 2 dit weekend gratis te spelen op Steam

Zoek je nog een waardig gevecht om de dood tussen jou en je vrienden? Probeer Nidhogg 2 eens. Deze gore indie-fighter is gemakkelijk op te pakken, maar laat je vriend en vijand keer op keer verslinden op hilarische wijze. Bonuspunten voor pc-gamers, want die kunnen de game dit weekend gratis spelen, exclusief op Steam.

Mocht het indie-spelletje je bevallen, dan geldt tot 27 mei ook een tijdelijke korting van 70 procent op de game én een bundel met de ruwe soundtrack inbegrepen. Zo kost het vechtspel je dus nog een kleine 4.49 euro, terwijl die mét de officiële beats eventjes 5.99 euro kost.

Het tweede Nidhogg is afkomstig van ontwikkelstudio Messhof, die in het augustus van 2017 hun eerste culthit (nu ook flink afgeprijsd) eindelijk voorzagen van een langverwacht vervolg. De core gameplay van het schermen tot de dood bleef overeind, maar werd nu gedrapeerd in een nog bloederige artstyle én voorzien van drie volledig nieuwe wapens, voor wat variatie.

Meer weten over wat het tweede deel juist zo sterk maakt? Onze Nidhogg 2 review gaat dieper in op alle vernieuwingen, alsmede de voordelen van de door ons gespeelde Nintendo Switch-port.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren