Verkoopcijfers RAGE 2 vallen tegen

RAGE 2 is sinds een week verkrijgbaar en onze Tom gaf de game een mooie 7.5 als eindcijfer. Bovendien raceten Peter en Tom alsof hun leven er van af hing. De game doet het commercieel zeker goed en dat brengt zowel goed als slecht nieuws.

RAGE 2 doet het qua verkopen in Engeland heel goed, want daar is het de bestverkopende game van afgelopen week. Wanneer je dit in perspectief gaat plaatsen, is het feit helaas niet heel indrukwekkend meer.

De voorganger van RAGE 2 deed het in de eerste week qua verkopen namelijk een stuk beter. Zeker gezien het feit dat RAGE in een drukke periode verscheen en RAGE 2 in een relatief rustige periode, maakt RAGE populairder in de verkoop.

 1.   
  Puddingboom's avatar

  Jullie mooie quote: “Alsof het laatste beetje dure pindakaas op de boterham nog wordt verdund met een flinke kwak huismerk.” over deze game zag ik in andere bewoording ook veelal terug als ik iets las over de game. De game trok mij persoonlijk ook niet. Aan jullie item voor de game lag het in ieder geval niet.

 2.   
  mattioza's avatar

  Cijfers (met bijbehorende minpunten) onder een 8 op 10 zetten ook niet echt aan tot kopen tegenwoordig. Is niet heel erg uitzonderlijk en dus doorgaans materiaal voor aan te kopen met (flinke) korting.

 3.   
  Sollitdude's avatar

  Ik vind het niet erg. Cd keys zijn al voor 27 euro te vinden. Het vertrouwen in bethesda is zo laag. Ik vind het niet zo raar als hetzelfde overkomt met wolfenstein youngblood en doom ethernal