Opnieuw laadtijden PlayStation 4 en PlayStation 5 vergeleken

Opnieuw heeft Sony een video uitgebracht waarin de laadtijden van de PlayStation 4 Pro en de nieuwe PlayStation 5 worden vergeleken. De PlayStation 5 bevat een zeer snel type SSD-schijf en dit zorgt voor aanzienlijk snellere laadtijden.

De PlayStation 5 wordt Sony’s nieuwste aanwinst en zal officieel niet vóór april 2020 worden onthuld. Bovendien krijgt de console een zeer aantrekkelijke verkoopprijs.

 1.   
  Tadao's avatar

  Vergelijkingen voor spellen van een vorige generatie, nu nog wachten tot ze weer wat zwaarder en minder geoptimalizeert zijn

 2.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Op zich fijn vergelijkingsmateriaal, maar het zal inderdaad niet representatief zijn voor games die daadwerkelijk een zwaardere load op zich nemen.

  Then again, prachtvoorbeeld natuurlijk als dit specifiek gaat om oudere games backwards compatible maken/behouden. Stel je eens voor, Red Dead Redemption 2 zonder tergend lange laadtijden.

 3.   
  Neolite's avatar

  Leuk een demo die specifiek moet laten zien hoe groot het verschil is tussen een HDD en SSD. Ik had echt nooit verwacht dat de SSD sneller zou zijn.

 4.   
  mmx's avatar

  @Tom Kauwenberg: red dead Redemption 2 zonder dat trage laden zou echt fantastisch zijnde

 5.   
  wishmaster's avatar

  Waaruit maak ik op dat dit echt is !!
  Kan zo maar weer een “fake news” filmpje zijn..