Overwatch kondigt jaarlijks Anniversary-evenement aan

Nog niet zo lang geleden konden we aan de slag met de nieuwe verhaalmissie Storm Rising tijdens het Archives-evenement van Overwatch. Het Archives evenement eindigde twee weken geleden en nu staat er alweer een nieuw event voor de deur. Ditmaal vieren we namelijk wederom de verjaardag van Overwatch.

Op social media laat Blizzard weten dat het jaarlijkse Anniversary-event van Overwatch er weer aan zit te komen. Het evenement begint aankomende dinsdag 21 mei. Tijdens de Anniversary-festiviteiten kunnen spelers skins, emotes, victory poses en andere zogeheten cosmetics verdienen en aanschaffen, die enkel tijdens de events beschikbaar zijn.

Wil je dus nog graag iets van het Halloween of Winter Wonderland-event scoren voor je Heroes? Dan is dit de kans om die ene leuke skin of animatie te scoren.

Een maand geleden werd tijdens een developer’s update ook de Overwatch Workshop aangekondigd. Momenteel is deze nieuwe feature uit te proberen in de public test region (PTR) van Overwatch. Of deze nieuwe extra aankomende dinsdag ook wordt toegevoegd voor de consoles tijdens de update voor het Anniversary-evenement is nog niet duidelijk.

Overwatch wordt aanstaande 24 mei officieel drie jaar oud. Sinds diens release op pc, Xbox One en PlayStation 4 heeft Blizzards shooter talloze updates, extra content en ander onderhoud gekregen, waardoor de game drie jaar na dato nog altijd relevant wist te blijven.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren