Vampire The Masquerade – Bloodlines 2 en Oxygen Not Included doen niet meer mee met Epic Mega Sale

Paradox Interactive en Klei Entertainment, ontwikkelaars van respectievelijk Vampire The Masquerade – Bloodlines 2 en Oxygen Not Included, hebben besloten zich terug te trekken uit de grote kortingenactie dat momenteel loopt in de Epic Games Store.

In de Epic Mega Sale geeft Epic Games (uit eigen zak) bovenop de eventuele korting van de ontwikkelaar nog eens 10 euro extra korting, indien de game zelf een prijs boven de 15 euro had. Hierdoor komen de games, met een standaardprijs tussen 15 en 25 euro, snel onder de 10 euro terecht. Zo ook de nieuwste games van Paradox en Klei, die zelfs nog volledig moeten uitkomen. Vampire The Masquerade – Bloodlines 2 werd in maart nog maar aangekondigd en zou in het eerste kwartaal van 2020 moeten verschijnen. De twee ontwikkelaars vonden deze prijsdaling te drastisch, waardoor de games gedurende de sale niet meer beschikbaar zijn in de Epic Games Store.

Vampire The Masquerade: Bloodlines 2

Er zijn desondanks nog heel wat interessante aankopen te doen, waaronder Metro Exodus, de Quantic Dream games, Hades en The Walking Dead seizoenen. De actie loopt nog tot 13 juni, met binnenkort elke week een gratis game. Te beginnen met RiME van 23 tot 30 mei.

  1.   
    MaTriXX's avatar

    Op zich te begrijpen dat je als ontwikkelaar daarvoor kiest.