Ultieme versie van Guacamelee tijdelijk gratis bij Humble

Terwijl Ubisoft trakteert op Steep, werpt het immer vrijgevige Humble óók een gelijktijdige actieperiode op. Wie zich abonneert op de nieuwsbrief van de webwinkel, krijgt automatisch een kopietje van Guacamelee! Super Turbo Championship Edition om te verzilveren op Steam.

De actieperiode op Humble Bundle’s officiële webpagina geldt tot en met zondagavond deze week. Wie voor die tijd een code verzilverd, heeft vervolgens nog tot volgende week vrijdag om de game ook daadwerkelijk gratis te scoren via Steam. Een soortgelijke actie vond laatst nog plaats met Tacoma, een andere gerenommeerde indie-titel.

In de tussentijd is ook het vervolg, Guacamelee 2, voor een goede 60 procent afgeprijsd bij Humble. Een Steam-code daarvoor scoor je tijdelijk voor een schappelijke 7,99 euro.

Zowel het (nu gratis te verkrijgen) origineel als het vervolg zijn ludieke, onafhankelijke Metroidvania’s. Met beat ‘em up-elementen in een stroperig dikke Mexicaanse saus, wist Guacamelee al snel naam voor zichzelf te maken. De later verschenen Super Turbo Championship Edition bundelde het origineel met alle voorheen verschenen DLC en bracht de indie-titel evenals naar pc.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren