Nintendo komt met game vouchers voor de Nintendo Switch

Onlangs kwam Nintendo met een leuk extraatje voor Nintendo Switch-bezitters. Tijdens de Nintendo Direct werd aangekondigd dat er vouchers worden geïntroduceerd die het goedkoper maakt voor gamers om twee top games naar keuze aan te schaffen.

Aan het einde van de Super Mario Maker 2 Direct kwam Nintendo met het leuke nieuwtje. Wanneer een voucher van 99 euro wordt aangeschaft geeft dit je recht op twee games uit de beschikbare catalogus. Er kan onder andere gekozen worden uit Pokemon Let’s Go Eevee en Let’s go Pikachu, Super Mario Party, Super Mario Odyssey, Splatoon 2 en The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Ook enkele titels die binnenkort worden uitgebracht doen mee met deze actie, waaronder Super Mario Maker 2 en Fire Emblem Tree Houses. De complete lijst met deelnemende games vind je op de website van Nintendo.

De voucher-actie is enkel en alleen beschikbaar voor mensen die beschikken over een Nintendo Switch Online abonnement. De voucher kan via de Nintendo eShop worden ingewisseld. Na het verzilveren van de voucher kan je 12 maanden nadenken welke games je wilt toevoegen aan je bibliotheek. Het is dus ook geen vereiste om allebei de games tegelijk te kiezen.

Ga jij gebruik maken van deze actie of vind je de korting wat mager? Laat het ons vooral weten!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren