Nieuwe trailer Ghost Recon Breakpoint toont verhaal

Ghost Recon Breakpoint is nog maar kortgeleden aangekondigd, maar inmiddels is er een nieuwe trailer verschenen die het verhaal achter je team en The Wolves toont. De game speelt zich af op een fictief eiland en op dit eiland is techbedrijf Skell Technology gevestigd.

Skell heeft een uitermate dodelijke, autonome drone ontwikkeld en kan enorm gevaarlijk zijn. Deze drones vallen in handen van de Wolves, een voormalig militaire eenheid en zij hebben hele andere plannen met deze drones. Samen met je team dien je deze Wolves te stoppen.

Ghost Recon Breakpoint verschijnt op 4 oktober voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Voor alle platformen is een constante internetverbinding vereist om de game te kunnen spelen.

 1.   
  BozeBever's avatar

  Met al deze vooraankondigingen en ‘leaks’… Blijft er nog wel iets verrassends over op de E3?

  Deze trailer doet mij overigens vrij weinig. Ben resistent geworden voor het Tom ‘America FY’ Clancy-sausje, denk ik…

 2.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @BozeBever: Vind de lekkage tot dusver nog meevallen. Vorig jaar (en het jaar daarvoor ook) waren de onbedoelde lekken naar mijn idee groter. Denk aan de gigantische Walmart-lek of de Xbox One S-reveal die van te voren al volledig “onthuld” was.

  That said, dit sfeertje pas heel goed bij Ghost Recon, maar het is inderdaad wel veel van hetzelfde voor Ubisoft. Technologie die hard gaat en elitesoldaten die hun eigen teams verraden zijn precies de tropes waar The Division 2 ook al hevig op leunt.