Releasedatum en boxart Gears of War 5 mogelijk gelekt

Microsoft gaat op de E3 groots uitpakken met de volgende Gears of War. Mogelijk krijgen we uitgebreide gameplay-beelden te zien van Gears 5 en krijgen we een releasedatum. Wellicht weten we die releasedatum inmiddels al, want het Taiwanese systeem voor leeftijdsclassificaties heeft Gears 5 namelijk voorzien van een update.

Op 10 september zou de game moeten verschijnen voor pc en Xbox One. Bovendien is onderstaande boxart verschenen op de betreffende website.

De persconferentie van Microsoft op de E3 is op zondag 9 juni om 22.00 uur Nederlandse tijd en mogelijk komen we dan te weten of de releasedatum daadwerkelijk klopt.

 1.   
  mmx's avatar

  Ziet er goed uit.en uitbrengen in September is slim net voor de oktober releases en november van EA en andere grote uitgevers.

  .

 2.   
  tranceguy's avatar

  Eerst nog maar eens zien of dit gerucht waar is.

 3.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  September voelt misschien wel als iets “te vroeg”. Of de game moet vanaf E3 nog aardig wat momentum weten te winnen. Zelfs met vorige E3 meegenomen, is er nog bijzonder weinig bekend over de game, zo lijkt het.

  Neem wel aan dat de game sowieso een hybride titel wordt voor de huidige generatie en wat nog komen gaat van Xbox. Als het dan echt september wordt, is het vooral de vraag hoe kort daarna die nieuwe apparaten/services dan moeten verschijnen.