Gerucht: From Software toont nieuwe game op E3

Over een klein maandje begint de E3 van 2019, dus de geruchten steken massaal de kop op. Zo ook over waar From Software mee bezig is, de ontwikkelaar achter Dark Souls, Bloodborne en eerder dit jaar natuurlijk Sekiro: Shadows Die Twice. Een insider stelt dat de ontwikkelaar op de E3 al zijn volgende game gaat onthullen.

Het zou gaan om een RPG in een duistere fantasy-setting, waar ook lasers en zwaarden in zouden zitten. Hidetaka Miyazaki, het brein achter veel van de games van From Software, sprak in 2016 al over een dergelijke game. Het zou gaan om een multiplatform-game, maar het is onduidelijk voor welke generatie.

We weten nog niet om wat voor game het gaat, maar het is in ieder geval geen nieuwe Bloodborne of Armored Core, hoewel Bloodborne 2 vorig jaar op Amazon Italië te zien was. Het spel is gehuld in mysterieën, aangezien duistere fantasy en science-fiction geen alledaagse combinatie zou zijn.

Maar zoals altijd met dit soort geruchten is de spreekwoordelijke korrel zout natuurlijk op zijn plaats: wie weet klopt er helemaal niets van de beweringen van de insider. Gelukkig hoeven we niet lang te wachten op uitsluitsel, want de Electronic Entertainment Expo, georganiseerd door de onzekere ESA, begint op 11 juni 2019 al.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren