Wees snel en scoor Age of Wonders III gratis bij Humble Bundle

Na het recentelijke weggeven van Tacoma komt Humble Bundle alwéér met een ludieke freebie om op te pakken. Het nota bene in Nederland ontwikkelde Age of Wonders III is voor een kleine twee dagen gratis op te pikken bij Humble Bundle, zolang de voorraad strekt.

In het specifiek gaat het om een gratis Steam-code voor de strategische topper uit 2014, zonder enige vorm van addertjes onder het gras. Moest men voor Tacoma nog inschrijven voor Humble’s nieuwsbrief — een loeizware taak, natuurlijk — gaat het hier simpelweg om een paar muisklikken, no strings attached.

Het derde, Delftse Age of Wonders is, voor de onbekenden onder ons, vooral te vergelijken met een strategiespel als Civilization. Waar Firaxis serie echter meer leunt op diplomatiek en handel, hangt deze titel van Triumph Studios overduidelijk meer aan de agressievere kant, zonder ooit dat “nog één beurt” gevoel teniet te doen.

Meer weten over de pc-game die je tot zaterdagochtend nog binnen kan halen? Check ook onze uitgebreide Age of Wonders 3 review voor meer redenen om dit stukje Hollandse glorie voor nop binnen te halen.

  1.   
    jkampmeijer's avatar

    Nemen we even mee. Bedankt voor de tip.