Op films gebaseerde John Wick-game in ontwikkeling

Mike Bithell werkt momenteel aan een game gebaseerd op de filmreeks van John Wick. De ontwikkelaar, bekend van onder andere Thomas Was Alone, werkt met zijn studio aan de game. De uitgever wordt Good Shepard Entertainment. Voor het inspreken van stemmen zijn de acteurs Ian McShane en Lance Reddick gestrikt.

In John Wick Hex kruip je in de huid van actieheld John Wick, die in de films wordt vertolkt door Keunu Reeves. Spelers zouden in de game ook na moeten denken en dus niet in het wild rond moeten schieten. Er is nog geen releasedatum voor de game, maar de game komt in eerste instantie exclusief uit via de Epic Games Store voor Mac en pc. Voor de consoles zou de game ook beschikbaar moeten komen.

 1.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Zou nog steeds een heel vermakelijk spelletje kunnen worden, maar van wat er nu te zien valt, zou ik niet zeggen dat het echt John Wick ademt.

  Die films zijn tof door het gevoel voor stijl en de bizarre flow van de gevechtsscènes — juist die flow mis ik enorm in de gameplay die ons hier voorgeschoteld wordt.

 2.   
  Sixty's avatar

  Best interessant, ik ben benieuwd. Maar idd het mist die flow, lijkt meer turnbased dan echt actie

 3.   
  mmx's avatar

  De eerste film vond ik okay.de tweede niet. Maar een game ik weet het echt niet of dit wat wordt.

 4.   
  NoobAssPlayer's avatar

  Ziet er stijfjes uit allemaal. John Wick zou wellicht goed werken als een soort Hotline Miami achtige game.

 5.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  Ziet dr best wel crappy uit