Gerucht: Assassin’s Creed Ragnarok brengt Vikingen in 2020

Na de release van Assassin’s Creed Odyssey zou er een periode van rust volgen omtrent de succes-franchise van Ubisoft. Maar soms gaan de geruchten erg snel, want de eerste informatie van de Assassin’s Creed lijkt al te zijn uitgelekt. Assassin’s Creed Ragnarok brengt ons naar de tijd van de Vikingen en moet in 2020 verschijnen.

Via 4chan zijn screenshots geplaatst van de game en is ook meer informatie gegeven. Zo zal je in de huid kruipen van een vriend van de legendarische Viking: Ragnar Lodbrok (die je kunt kennen uit de serie Vikings). Hij is bekend van zijn strijd tegen de Britten in 865.

De game moet multiplatform verschijnen en zal zich in verschillende landen afspelen. Engeland, Zweden, Noorwegen en Finland worden genoemd door een forumgeruiker op ResetEra. De Conquest Battles uit Odyssey zullen terugkeren en ook coöperatieve gameplay moet een come-back maken. Tot slotte zal ook varen weer belangrijk zijn, wat logisch is gezien de setting van de game.

Natuurlijk moeten we alles met een korrel zout nemen, maar het aantal details in het bericht is bijzonder. De game zal pas in 2020 verschijnen, dus de kans is groot dat we voorlopig niks van Ubisoft te horen krijgen, mits ze de game al aankondigen tijdens de E3 in juni. Als dat zo is houden we jullie natuurlijk op de hoogte!

 1.   
  YdieresiS's avatar

  Deze beelden lijken fake te zijn, zie ook:
  https://www.resetera.com/threads/4chan-rumor-assassins-creed-ragnarok-leak-disproven.115377/page-8
  Waarna Gamer.nl hun stuk heeft aangepast:
  https://gamer.nl/artikelen/nieuws/gerucht-assassins-creed-ragnarok-speelt-zich-af-in-het-vikingtijdperk/

 2.   
  tranceguy's avatar

  Er kwam toch zeker een jaar geen nieuwe AC?