Motor uit Days Gone nagebouwd door PlayStation Nordic

De karakteristieke Drifter Bike uit Days Gone is een onmisbaar vervoersmiddel en is in het echt nagebouwd. Werknemers van PlayStation Nordic bouwden de motor uit Days Gone volledig na. De game speelt zich in een grote open wereld af en het is dan wel zo fijn om je goed en snel te kunnen verplaatsen. Om dit te doen, gebruikt hoofdpersonage Deacon St. John zijn Drifter Bike.

PlayStation Nordic heeft een team samengesteld om de motor in het echt na te bouwen. Na 48 uur is het een team van vier techneuten gelukt om de motor volledig na te bouwen. En geef toe, is het resultaat niet schitterend?

Days Gone is inmiddels een kleine twee weken beschikbaar en de game heeft ook de gouden status weten te bereiken. Bovendien moet er vanaf juni wekelijks gratis content beschikbaar komen.

🍞 De Lunchtip is een (werk)dagelijkse rubriek waarin we interessante content rondom gaming delen. Van diepe documentaires tot gortdroge memes; je vind het doordeweeks in de middag op Gamersnet!

Heb je zelf een goede tip voor de lunchpauze? Geef het door via de Hub, Discord of Twitter en verrijk de middag van je medegamer!

  1.   
    CHILLOZZ's avatar

    nu nog alle andere opties namaken… hahaha