PC-test Halo: The Master Chief Collection uitgesteld

Eerder dit jaar werd de pc-versie van Halo: The Master Chief Collection aangekondigd. Ontwikkelaar 343 Industries brengt eindelijk de geroemde collectie naar de pc via de Windows Store en Steam. De eerste publieke test van deze pc-versie had al gestart moeten zijn, maar de ontwikkelaar laat weten dat deze pc-test is uitgesteld.

In een officiële verklaring vertelt 343 Industries dat het uitstel te wijten is aan de complexiteit van het project en de hoge kwaliteitseisen van Microsoft. De test zou zich vooral focussen op Halo: Reach voor de pc. Wanneer de test nu van start gaat, is nog niet bekend.

Microsoft is van plan om alle games uit Halo: The Master Chief Collection afzonderlijk uit te brengen. Mogelijk doordat de techniek achter de diverse games nogal verschillend is en ook de nodige tijd en resources vergt om, goed getest, uit te brengen.

Halo: The Master Chief Collection verschijnt zodoende verspreid over meerdere data voor de pc.

 

 1.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  Uitstellen is nooit een probleem
  Maar geen tijds bestek noemen dat geefd al aan dat er heel wat werk aan de winkel is

 2.   
  Micboom's avatar

  Ik ben geen echte Xbox fan. Dan ga ik nog eerder voor Nintendo met zelfs en Mario. Maar gears of war en halo zijn zeker spellen die niet zouden misstaan op mijn PlayStation