Nederlandse Descenders verlaat Early Access op 7 mei

Sinds 9 februari 2018 is Descenders beschikbaar in Early Access op Steam, niet veel later was de game van Nederlandse bodem ook te spelen op de Xbox One. Nu acht ontwikkelaar RageSquid de tijd rijp om Descenders volledig uit te brengen voor pc (via steam) en zal de downhill BMX-game meteen onderdeel worden van de Xbox Game Pass. De 1.0-versie voegt onder meer de langverwachte acht speler multiplayer en vier nieuwe omgevingen toe.

Descenders

De Nederlanders hebben sinds de Early Access-launch duidelijk niet stilgezeten. Met heel wat grote updates, waaronder Rogue-Bike, toonden ze een succesvol project. Ontwikkelaar RageSquid en uitgever No More Robots werden hier ook voor beloond, in de eerste vijf maanden werd de game door meer dan 110.000 mensen gespeeld. Dit hadden ze ook te danken aan veel aandacht voor de community, waardoor het spel in dertien talen beschikbaar is.

Redacteur Tom was vorig jaar al erg te spreken over Descenders in de review en zijn talrijke streams op het Twitch-kanaal van Gamersnet.

It's TIME!

Get ready to grab some friends and DESCEND into 1.0!Descenders is leaving Early Access!- Online Multiplayer- Double the Worlds- SO MUCH NEW GEAR Are you ready?Descenders, coming to Steam and Xbox Game Pass May 7th!https://store.steampowered.com/app/681280/Descenders/

تم النشر بواسطة ‏‎Descenders‎‏ في الثلاثاء، 30 أبريل 2019

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren