Xbox lijkt Wolfenstein 2 te teasen voor komst naar Game Pass

Microsoft laat de Xbox Game Pass niet links liggen als het aankomt op een steevaste toestroom aan nieuwe, “gratis” games binnen de abonnementendienst. Middels een cryptische tweet en bijgevoegde afbeelding, lijkt het social media-team van de Game Pass-divisie nu wederom een grote toevoeging te teasen.

De ingesloten afbeelding lijkt de (enigszins in scène gezette) inbox van een Game Pass-medewerker te zijn, die het nieuwe teaserplan voorstelt. Dat idee lijkt in werking te zijn getreden, met de Twitter-naam van het account nu in werking als een invulpuzzel:

Xbox Game Pass’ naam op Twitter geldt nu als “[_ _ _ _ _ _ _][_ _ _ _ _ _][_ _ _ _ _ _ _ _ _ _]”, waarmee gamers zelf vervolgens de letters van een protagonist uit een bekende game in moeten vullen.

Officieel is het nog niet, maar een handvol Xbox-gamers wist al snel te deduceren dat “William Joseph Blazkowicz” precies op de puntjes past; de held van de Wolfenstein-serie. Dat valt direct op, aangezien Wolfenstein: The New Order al even onderdeel uitmaakt van de spellencatalogus. Mogelijk zou dat betekenen dat ook het vervolg, Wolfenstein 2: The New Colossus, óók richting Game Pass komt.

Saillant details daarbovenop zijn ook de zogenaamde e-mails die verder in het Twitter-plaatje te vinden zijn. Daarin staan niet alleen wat grapjes en geintjes rondom Xbox-games, maar ook een verwijzing naar een reeks Game Pass-titels die klaarblijkelijk op E3 2019 uit de doeken gedaan moeten worden…

Welke titels weldra “gratis” te verkrijgen zullen zijn in Microsofts maandelijkse abonnement op downloadbare games, dat horen we ongetwijfeld snel genoeg. Uiteraard ben je daarvoor op Gamersnet ook aan het juiste adres.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren