Nieuwste update Days Gone lost diverse problemen op

Days Gone is inmiddels beschikbaar en is met gemengde gevoelens ontvangen. Zo bevat de game volgens onze Amador nog steeds veel schoonheidsfoutjes en zijn er nog wat bugs en problemen aanwezig. Ontwikkelaar Bend Studio heeft inmiddels al de nodige patches uitgebracht met daarin diverse fixes.

Vanaf dit moment is er een nieuwe update beschikbaar met versie 1.05 en is 136MB groot. Hoewel de update klein is, worden er wel belangrijke zaken opgelost. Zo worden framerate-problemen en andere bugs opgelost.

 • A fix for a streaming issue in certain locations
 • Fixed a bug where some players experienced a crash when booting up the game
 • Added fixes for crashing issues with Days Gone version 1.05.
 • Added stuttering and lag fixes.
 • Days Gone 1.05 fixed framerate drop issues.
 • Various performance and stability improvements.
 • Added fixes for glitches with Days Gone 1.05.
 • Added minor bug fixes and changes.

Mocht je benieuwd zijn naar de bevindingen van Amador, dan kun je de review lezen. Wil je liever een beeldende review, dan kun je de videoreview bekijken.

 1.   
  Micboom's avatar

  Nou ik mag het hopen dat die update de game verbeterd. Want heb nu al zo veel slechts gehoord en gelezen dat het lijkt of de game een echte puinhoop is.

  Vind ik wel heel kwalijk voor dan een zogeheten ps4 exclusive.

 2.   
  Turk–Life's avatar

  @Micboom: @Micboom:

  Gehoord, gelezen, begrepen, vernomen, me laten vertellen blablablablablabla.

  Hoe mensen tegenwoordig een mening kunnen vormen zonder het gespeeld te hebben. Ik speel de game al sinds release en nog geen 1 bug tegengekomen, dus wat is er nu precies puinhoop aan? Het verhaal en de gameplay steken ook prima in elkaar.

  Zou zeggen stop met het lezen van reviews zoals ik dat heb gedaan en vorm zelf een mening zonder beinvloed te worden van buitenaf.

 3.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @Turk–Life: Dus je bent van mening dat iedereen gewoon maar aan- en miskopen moet maken als ze ook nog maar enigszins geïnteresseerd zijn in een game? Niet iedereen heeft de cashflow om álles aan te schaffen.

  Dat jij in staat bent alle games te kopen die je hartje begeert, geeft je inderdaad de vrijheid om nooit naar reviews te (hoeven) kijken. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat iedereen dat zo maar kan flikken; de meeste mensen moeten zich nog steeds beroepen op reviews of gameplay/streams van anderen om erachter te komen of ze iets wel of niet fraai gaan vinden.

  Overigens zegt @Micboom ook netjes dat de game een puinhoop “lijkt”, niet meteen “is”. Dat lijkt me dan ook beeldend over hoever je dus van zijn statement uit kunt gaan, waar naar mijn idee niets mis mee is. Het is niet alsof hij doet alsof hij de game door en door heeft ervaren, hij geeft alleen maar aan wat er nu vooral rondgaat over de game.

 4.   
  Daniel Z's avatar

  Ik wacht nog een aantal updates en wellicht op een prijsverlaging, maar ik ben zeer benieuwd naar dit spelletje.