Jeugdhelden Putt-Putt en Freddi Fish naar console

Alle Millenials verzamelen! Grote kans dat ook jouw jeugdhelden binnenkort een comeback maken naar de hedendaagse platformen. Het is de bedoeling dat nog dit jaar de games van Humongous een release krijgen op consoles.

Ben je een 90’s kid die wel van een spelletje hier en daar hield? Grote kans dat je dan kennis gemaakt hebt met Putt-Putt, Freddi Fish, Spy Fox en Pajama Sam. Fortnite? Nee man, wij, Millenials, zochten vroeger de sokken van Pajama Sam. Er zijn ongetwijfeld heel wat struggles die je hebt meegemaakt met deze jeugdhelden.

Hopelijk heb je er goede herinneringen aan en ontdek je niet nu een zwaar diepliggend trauma dat je hebt overgehouden aan je avonturen met de paarse auto, onze blauwe vriend Sam en Freddi Fish met haar kleine buddy. Is er van een trauma geen sprake, dan is er goed nieuws voor je; dit jaar maken deze vriendjes een comeback, volgens de website van Humongous. Op console dit keer.

Welke consoles worden aangedaan door de games van Humongous is op dit moment nog niet bekend. Om precies welke games het gaat is ook nog niet duidelijk. We gaan je op de hoogte houden!

Heb je nu toch een enorme zin gekregen in die avondvullende avonturen? Momenteel zijn bovengenoemde games wel gewoon te spelen op pc en mobiele apparaten.

 1.   
  LightFasher's avatar

  Haha, met nieuwe avonturen zeker.

 2.   
  nanathan's avatar

  Dat is zo lang geleden.
  Ik vraag me af of dat nog gaat aanslaan.
  Kinderen vinden al snel iets saai, zeker de dag van vandaag waar ze overladen worden.
  Ze zullen toch een metamorfose moeten krijgen in game play.