Super Mario Maker 2 verschijnt op 28 juni

Goed nieuws voor de fans van Mario en zijn vriendjes, want de releasedatum van Super Mario Maker 2 is bekend gemaakt. Nintendo heeft naar buiten gebracht dat mensen de game kunnen kopen vanaf 28 juni aanstaande.

Daarnaast is er een Nintendo Switch-stylus beschikbaar, een pennetje die ervoor zorgt dat het maken van levels nog gemakkelijker gaat op het scherm van de Switch. Als je de game reserveert of direct na lancering aanschaft krijg je een stylus helemaal gratis. Ook is er een limited edition van de game beschikbaar, die gebundeld is met een jaarabonnement op Nintendo Switch Online. Heb jij zin in Mario Maker 2? Laat het ons vooral weten in de reacties!

  1.   
    fantasyfreak's avatar

    Toch wel erg benieuwd of dit lekker speelt. Ik vond het op de WiiU erg makkelijk bouwen met het pennetje.

    Er staat in het nieuwsbericht wel iets over een stylus, maar ik had begrepen dat bijv. Nedgame deze promo al niet meer krijgt. Daar krijg je nu een steelcase ipv de stylus dus geen idee of dat straks bij alle winkels zo is.

    Of ik de game ga halen weet ik nog niet. Ik hou niet van verplichtingen zoals PS+ of Switch Online (ook al is er een bundel, maar die moet je straks toch verlengen dan) dus dat staat mij dan weer erg tegen.