Jedi: Fallen Order wordt geen korte game

Tijdens de Stelling van de Week deelden we onze zorgen dat Jedi: Fallen Order wel eens een korte game zou kunnen worden. Dit omdat er geen multiplayer aanwezig zal zijn. Respawn heeft nu van zich laten horen om dit te weerleggen. Volgens de Creative Director, Stig Asmussen, zal de game absoluut niet kort zijn:

“In terms of timeframe, it’s not going to be a short game. I’ve read some stuff. Comments like, “Oh, it’s going to be a five-hour game,” after Vince Zampella announced that we’re going to be single-player only, and no microtransactions, and that kind of stuff. It’s going to be a quality experience.”

Hoe lang de game zal zijn heeft hij niet gedeeld, maar hij is er in ieder geval van overtuigd dat mensen niet teleurgesteld zullen zijn. Jedi: Fallen Order verschijnt op 15 november voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Tijdens de E3 in juni verwachten we de eerste gameplay-beelden. Bekijk vooral ook de trailer van de game en laat ons weten of je vertrouwen hebt in Respawn en EA.

 1.   
  someone else's avatar

  zeggen dat de game niet kort is als antwoord op een suggestie van 5 uur… dat zegt nog altijd niet zoveel. een game van 5 uur is zowat een demo dus dan is de vergelijking wel heel makkelijk

 2.   
  mmx's avatar

  Ik ben benieuwd .ik hoop dat het tof word.

 3.   
  BearsRidingTanks's avatar

  Zoals menig man angstvallig heeft geroepen: Lengte is ook niet alles.

  Ze moeten dan ook echt genoeg content hebben ipv het uit te trekken en de ervaring saai te maken.