De Gamersnet WhatsApp Alerts – blijf altijd op de hoogte


Na de introductie van de Gamersnet Podcast op Spotify en de vliegende start van de GN Weekly, is het weer tijd voor een nieuwe functionaliteit op Gamersnet. De Gamersnet WhatsApp Alerts zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws en laten je als eerste weten als er een nieuwe prijsvraag is gestart! Je ontvangt maximaal twee nieuwsberichten per dag en we selecteren alleen de heetste nieuwtjes en tofste items.

Je aanmelden voor de Gamersnet WhatsApp Alerts is heel makkelijk en in drie stappen te voltooien.


Wanneer je je aanmeldt voor de Gamersnet WhatsApp Alerts, ontvang je maximaal twee keer per dag een melding bij het heetste gamenieuws en de tofste prijsvragen. Zo meld je je aan:

  1. Voeg Gamersnet toe aan je contacten: 06 21 92 94 71.
  2. Stuur ons de tekst “ALERTS AAN” via WhatsApp.
  3. Houd het Gamersnet-nummer in je telefoon; wanneer wij niet in je contactpersonen staan, zullen onze berichten niet aankomen.

Het kan enkele uren duren voordat je inschrijving is verwerkt.

Wil je je op een later moment weer afmelden, stuur ons dan simpelweg de tekst “ALERTS UIT”.

Nu heb je je Vrienden van Gamersnet altijd bij de hand!

 1.   
  Kamelot2's avatar

  Aangemeld!

 2.   
  LennartvA's avatar

  Nice! Heb me aangemeld ๐Ÿ™‚

 3.   
  Pim Huberts's avatar

  Aangemeld! Leuk nieuw concept guys

 4.   
  Dedsec's avatar

  Nee dankje die app gebruik ik alleen voor me ouders enzo.

 5.   
  mmx's avatar

  @Dedsec: goed gezien ikzelf ben helemaal geen liefhebber van z.g.social media.maar andere mensen wel .

 6.   
  Dedsec's avatar

  @mmx: Ja ik vind Facebook en de Xbox app ook wel genoeg, en Whats app is meer voor belangrijken dingen, of eigenlijk ook wel heel saai.

 7.   
  Rolf Maas's avatar

  @Dedsec: Ons nieuws is dus niet belangrijk….? ๐Ÿ™

 8.   
  Mike2165's avatar

  Aangemeld !

 9.   
  CHILLOZZ's avatar

  @Dedsec:

  je kunt een app ook stil zetten he. dan krijg je wel de meldingen maar niet meer het irritante geluidje. zo weet je dus of het iets belangrijks is of gewoon leuk leesvoer/plaatjes.

  laat je de voor jouw belangrijke apps met melding en degene waarvan je liever geen geluids medlingen krijgt zet dan op stil

 10.   
  tijn80's avatar

  @mmx: Ah, daarom post je vrijwel nooit iets op GN ๐Ÿ˜‰

 11.   
  mmx's avatar

  @tijn80: juist ,maarv ik lees veel hier zeker de reviews en interessante discussies persoonlijk vind ik het hier goed en leuk.maar ik vermijd alle sociale media.voor mij is het niks.

 12.   
  Dedsec's avatar

  @Rolf Maas:

  Nee meestal niet en soms posten jullie ook bijna niks, want toen Ziggo ze snelheid ging verhogen wist niet iedereen dat, maar er waren wel heel veel gamers blij toen ze het hoorde van mij, dus het kan beter.

  Ik vraag me ook wel is af of jullie het echt leuk vinden om dit werk te doen ?? Want als ik vraag wat er met de mini map is gebeurd in games ?? Dan worden jullie opeens boos met van weet je dat zelf niet ofzo, terwijl je het me ook gewoon normaal kunt uitleggen toch ??

  Ja soms vraag ik me nog wel is af of ik hier nog wel welkom ben ??

 13.   
  Dedsec's avatar

  @CHILLOZZ: Dat valt wel mee want ik gebruik voor me eigen veiligheid niet me echt naam op Facebook, en Whats app kun je geen mensen zoeken of een verzoek sturen, dus daar gebeurd al helemaal niks haha.

 14.   
  Rolf Maas's avatar

  @Dedsec: Wat heeft een snelheidsverhoging van internet met gaming te maken dan?

  Over je andere hersenspinsel; hmm, nee… we worden niet boos. Wel stel je vaak vragen waarvan antwoorden twee klikjes van je verwijderd zijn.

  Uiteraard ben je meer dan welkom, maar steeds als het vuur aan je schenen ligt, horen we ineens niets meer.

  Ben jij tevreden met je werk? ๐Ÿ™‚

 15.   
  Samurai's avatar

  Check โœ…

 16.   
  Dedsec's avatar

  @Rolf Maas:

  Nou er zijn mensen die gamen online en downloaden ook games, dus het is altijd fijn als ze de snelheid verhogen, en ik dag dat jij dat wel wist ??

  Ik geef altijd wel reactie terug, maar dat word dan weer niet gezien als antwoord of hij word verwijderd, dus dat ligt aan jullie, want ik ga daar niet over.

  Waarom zijn jullie zoo stil over die mini map ??? Want voor mij hoef je niet stoer te doen en te zeggen dat je nooit een mini map gebruikt in games, want dat doe ik zelf ook gewoon, en voor Just Cause 3 en 4 zijn er zelfs mods voor gekomen, dus het is heel normaal als je afvraagd waar de mini map is gebleven.

 17.   
  Rolf31's avatar

  Aangemeld! Ik ben benieuwd.

 18.   
  Puddingboom's avatar

  oeh, drama in de comments. lang geleden… popcorn time.